Как да печелиш, докато пестиш?

OFFNews 29 септември 2021 в 09:00 9029 0

Когато жребият от историческата лотария ни отреди да живеем в интересни времена, експертите обикновено говорят или за ограничаване на разходите, или за увеличаване на приходите. А обикновено истината е някъде там. А за нас остава предизвикателството да използваме всяка добра възможност, за да печелим докато пестим. Точно такава предлага мобилното приложение за лоялност Lidl Plus, което отбелязва първата си година.

Интелигентната апликация има празнично предложение как да печелим докато пестим

Всеки, който използва приложението има възможност да участва в празничната игра „Рулетка“ и шанса всеки ден от 20-и септември до 10-и октомври да превърне пазаруването в празник. В периода на играта, клиентите, ползващи приложението и напазарували за минимум 1,50 лв., имат шанса да получат една от десетте големи награди на деня – монетарен купон за отстъпка на стойността на последната му покупка, но не по-висок от 100 лв. Потребителите на приложението могат да получат и многобройни по-малки награди – допълнителни купони в апликацията. За участие в празничната игра, клиентите трябва само да сканират дигиталната си Lidl Plus карта на касата в магазина, да завъртят рулетката и да разберат веднага дали и какво печелят.

Изгодните предложения и плюсове от Lidl Plus са актуални не само по празнични поводи

Не случайно Lidl Plus се превърна още през първата си седмица в най-сваляната апликация в App Store и Google Play миналата година, а от пролетта на тази година е налично и в Huawei AppGallery. С него потребителите получават отстъпки и изгодни оферти не само във веригата, а при партньорите на програмата. Само преди броени дни към първите пет компании-партньори - OMV България, SDI, Уча.се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks, се присъединиха и приложението за аудио и електронни книги Storytel и групата аптеки SOpharmacy.

Актуалните отстъпки и оферти могат да бъдат разгледани в самото приложение или в брошурата на https://www.lidl.bg/broshura, а пълните условия на празничната игра могат да бъдат намерени на www.lidl.bg/roulette.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!