Как да намерим перфектната рокля за всеки специален случай

OFFNews 29 юли 2019 в 17:24 1757 0

Намирането на перфектната официална рокля за специални случаи може да отнеме много време и дори да бъде стресираща задача. Въпреки това, избирането на рокля, която отразява вашия личен стил и се вписва в дрескода на събитието може да бъде забавно и приятно! Ако имате специална вечер или събитие, започнете да планирате отрано.

Изберете вашата рокля според дрескода на събитието

Добре е да започнете оттук. Обърнете внимание на събитието, което ще посетите, и определете каква рокля е най-подходяща. Ето няколко прости предложения за видове дрехи, които отговарят на определени събития:

  • Сватба: Ако събитието е сватба, най-подходящи са дълги официални рокли или коктейлни рокли със средна дължина. Дантелените рокли са прекрасни за пролетно-летни сватби.
  • Парти: роклята за парти (рожден ден, детско парти, всякакъв друг празник) може да бъде къса и цветна. Ако предпочитате по-дълга рокля, изберете такава с дължина под коляното. Ако събитието е вечерно, облечете мини рокля с блясък, декорации и пайети.
  • Бал - Има много различни стилове рокли за бал, от които да си изберете. Дълга рокля или по-къса рокля с поразителен дизайн, която да отразява личния ви стил, е прекрасен избор.

Някои полезни съвети:

  • Ако не сте сигурни каква рокля да облечете, просто се опитайте да разберете дали събитието е стриктно официално.
  • Ако събитието е неформално парти или празник, коктейлна рокля с елегантен стил е лесен вариант за избор. Просто добавете токчета и малка чантичка. Ако се притеснявате, че сте прекалено официални, изберете ниски сандали и небрежна прическа.
  • Ако дрескодът е строго официален, изберете дълга рокля с класически дизайн. Такава рокля ще се впише добре на всяко официално събитие.

Размери, форма и цветове

Когато уточните какъв вид рокля ще облечете, трябва да изберете подходящия размер и форма. Ако не успеете да намерите точната рокля по магазините, може да си я поръчате онлайн, където има изключително голям избор.

Цветът на роклята често е пренебрегван, но пък е важен. Приближете роклята до лицето си и вижте дали цветът, който сте избрали, ви отива.

Личен стил

Не забравяйте, важна част от избора на перфектната рокля е да изразите собствения си стил. Облечете се така, че да бъдете себе си и да ви е удобно.

Може да изразите стила си чрез грим, аксесоари и прическа. Ключът към намирането на вашата перфектна рокля е да изберете тази, която ви кара да се чувствате най-уверена в себе си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови