Как букмейкърите привличат нови клиенти

OFFNews 13 септември 2021 в 15:35 775 0

Замисляли ли сте се върху количеството букмейкъри днес в онлайн пространството. Те наистина са много и всеки един от тях се стреми да създаде своя лоялна потребителска група, с която да създава по-интересни предложения и разбира се – да предоставя доста по-добри джакпоти.

Често повечето клиенти очакват възможности за промоции и бонуси, с които играта да се движи с контролиран риск. Ето защо анализаторите предоставят и този бонус код за Sesame и след като говорим за нов бранд, нека обясним, че с него може да получите и доста добра и полезна информация за изпълнението на стартовите промоции, а такива има.

Повечето клиенти най-вероятно си спомнят, че това е името на верига наземни казина, а именно тази година същият оператор заяви, че ще навлезе в територията на онлайн букмейкърите и ако вярваме на оценките на клиентите – справя се повече от добре.

Платформата изненадва с добри ставки, доста интересни промоционални условия, както и сериозно покритие на спортния свят. Напомняме, че говорим за нов бранд и тепърва ще наблюдава как се подобрява в следващите месеци, особено след като говорим за доста сериозна конкуренция.

Какво обаче ще открият на този етап новите потребители – отговорът е стартови или начални бонуси. Спортните фенове могат да вземат 100% от своя първи депозит до сумата от 150 лв. Бихте казали, че това е малко, но с оглед на предложенията, спокойно можем да заявим, че началният бонус е разумен.

Докато повечето клиенти гледат стойността, нека напомним, че условията са далеч по-важната стъпка. Брандът иска самият бонус да бъде превъртян 7 пъти, като избраните срещи с минимален коефициент за залог са от 1.60 или ако използваме формулата за изчисление на шанса – обещаваме, че няма да използваме математика никъде другаде в този материал – това са приблизително 62% шанс за успех.

Винаги може да изчислите шанса на един отбор, предписан от самия букмейкър като на 1 разделите коефициента и го умножите по 100. Това е единствената формула, която ще присъства тук.

Феновете на онлайн казиното също не са забравени, като там началният бонус се разпределя на 3 части в зависимост от първите 3 депозита. Тук трябва да напомним, че максималната стойност е от 900 лв. и отново имаме правила за изпълнение, които препоръчваме да разгледате по-подробно в ревюто на оператора. Много е важно да подчертаем, че всеки един клиент има шанса да се забавлява и тества новите игри, като има умишлено оставен минимален и максимален праг на залог.

Постарайте се да увеличите своето забавление, а нашият личен съвет е изобщо да не се стремите към печалби, все пак имате средства, които са предоставени за забавление, няма никакво значение какво точно ще се случи с тях.

Тук е по-важен опита и вниманието към самите игри. Разбира се, говорим за оператор, който ще се бори много сериозно за всеки нов клиент, затова можем да подскажем, че е налична цяла секция от промоции за регистрираните играчи, както и възнаграждаваща програма на база активност, която би ви позволила да се забавлявате още по-сериозно. Ето защо и анализаторите дават толкова висока оценка на новото лице на пазара, като трябва да бъдете сигурни, че имате доста добри шансове да получите и повече от своята активност в полето.

Преди всичко препоръчваме да бъдете малко по-отговорни по време на игра и да се насладите на самото забавление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови