Изтривалки под наем за обществени сгради – предимства на услугата

OFFNews 14 март 2023 в 17:32 687 0

Изтривалки

Снимка

Изтривалки

Изтривалките са незаменими в работните помещения и сградите, които биват посещавани от много хора всеки ден. Въпросните помещения трябва да имат здрави изтривалки с красив дизайн, които да издържат дълго време и да стопират успешно мръсотията още на входа. Допълнително, те трябва да дават гаранция за безопасността на посетителите и служителите, като едновременно допринасят за красивия имидж.

Всяка една обществена сграда, независимо дали това е община, училище, театър или търговски център, се нуждае от висока хигиена, чистота и разбира се – добър вид. Нашата услуга с изтривалки под наем може да подсигури всичко това, както и да минимизира усилията, времето и разходите, отделени за поддръжка на изтривалките.

Мръсотията бива спряна още на входа

Изтривалките се поставят именно на входа, за да предпазят едно помещение от мръсотия и влага. Това ги прави първото нещо, което посетителите ще видят, затова и изтривалките освен да спират мръсотията на входа, трябва да допринасят за красивия интериор. Перфектната изтривалка има няколко функции – завършва интериора и допринася за добрия имидж, подсигурява висока хигиена и чистота в помещението и разбира се – подсигурява безопасността на служителите и посетителите.

А как може една изтривалка да приляга на интериора? Нашите дизайнерски изтривалки могат да бъдат изработени изцяло по ваш дизайн. Можем да имплементираме вашето лого, цветовете на бранда, та дори и послание, което искате да поставите на входа на едно помещение. Нашата услуга ще ви гарантира устойчив продукт, който ще издържи на натоварване дълго време, красив дизайн, хигиена и безопасност.

Практична услуга, съобразена с вашите нужди

Но защо услугата за изтривалки под наем на Lindström е толкова подходяща за големите обществени сгради? Защото тя ще бъде пригодена изцяло към вашите нужди. Наш специалист ще дойде, ще огледа и ще предложи най-добрата оферта спрямо вашата ситуация. Ако офертата ви допадне, ние ще изработим нужния брой изтривалки и ще поемем пълна отговорност за тяхната чистота и добър външен вид. Ще събираме старите изтривалки и ще ги заменяме с изпрани и перфектно изглеждащи такива на период от време, уговорен предварително с вас. Освен това нашата услуга е адаптивна, като това означава, че ще можете да увеличавате и намалявате времевия интервал за смяна на изтривалките, както и техния брой. По този начин ще спестите време и усилия на своите служители, както и средства, които бихте дали за поддръжка на чистотата в помещенията.

Грижа за околната среда

Избирайки услугата на Lindström за изтривалки под наем, вие ще допринесете за грижата за околната среда и ще минимизирате негативното си влияние върху нея. Нашите изтривалки са устойчиви продукти на много високо ниво, създадени от най-висококачествените материали. Ние се стремим към дълъг жизнен цикъл на нашите продукти, като едновременно с това винаги използваме отговорно природните ресурси.

Гарантирайте чистота и комфорт на служителите и клиентите си, като заявите изтривалки под наем още днес! За допълнителна информация се свържете с нас на телефон +359 2 841 11 10 или на [email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки