Изтриха профила на Антоанета Цонева във фейсбук

Ивайло Анев 06 юли 2014 в 13:32 18354 21

Антоанета Цонева

Зложелатели са докладвали като враждебен профила на Антоанета Цонева във фейсбук и той е бил изтрит, съобщиха представители на "Протестна мрежа". 

Засега не е ясно кои са авторите на атаката, нито дали профилът може да бъде възстановен.

Цонева е председател на Института за развитие на публичната среда, член на "Протестна мрежа" и един от изявените активисти от антиправителствените демонстрации след обявяването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Tя е експерт в сферите на изборното законодателство и развитие на гражданското общество..

"Това е атака срещу един от най-ярките и непримирими представители на "Протестна мрежа". На един от най-безмилостните и безкомпромисни критици на сегашното гнило, продажни и престъпно управление", написа Ивет Добромирова - журналист и бивш говорител на служебния кабинет на Марин Райков.

Според думите й е закрит профила на един от най-страшните разобличители на незаконните изборни далавери. "Това е поредната гнусна проява на тази отвратителна власт, която ни отвращава. Напишете гневен статус, защото нашето единствено пространство е тук и те затова удрят там", допълва Добромирова.

Цонева разказа, че не е имала предупреждение от администраторите на социалната мрежа за проблем с профила. Вече е изпълнила процедурата за верифициране и възстановяването му, но междувременно е създала нов с името Антоанета Димитрова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!