Издателство Клет България стартира първата по рода си Е-Академия за българските учители

OFFNews 09 февруари 2021 в 13:25 1600 0

Издателство Клет България обяви началото на новата си дългосрочна Е-Академия, създадена специално за личностното усъвършенстване и развитие на практическите умения за българския учител. Първата лекция ще бъде днес от 17:30 ч. с гост-лектор Мадлен Алгафари на тема "Развитието на личността – дигитално и реално".

Иновативният проект на издателството ще се разгърне в разнообразни стратегически лекции, които взаимно се допълват и надграждат знанията на учителите в различни сфери от личния и професионалния им живот. Всяка една от лекциите ще се проведе онлайн, като участниците могат да бъдат от цялата страна в удобната среда на своя дом. На 25 февруари изтъкнатият журналист и продуцент Георги Тошев ще поднесе втората лекция, като тя ще е на тема "Любов по време на пандемия или как да запазим човека в себе си".

"Много съм доволен, че успяхме да привлечем към инициативата ни Е-Академия такава разнообразна група от лектори. Всеки един от тях е уважаван експерт в своята област и съм сигурен, че учителите ще останат повече от доволни", коментира управителят на Клет България Владимир Колев.

Академията продължава и следващия месец, като на 10 март известният български учител Теодосий Теодосиев ще представи своята лекция "Личностното развитие на успешния учител", следван от талантливия готвач и изпълнител Лео Бианки на тема "Ключът към успешното личностно и кариерно развитие". Последната лекция за месец март е на един от най-превежданите в цял свят писатели Георги Господинов с тема "Четене и преподаване с емпатия" на 31 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови