Ицо Хазарта създаде сдружение за децата, настанени в социални услуги

OFFNews 21 декември 2022 в 17:50 1512 1

Снимка БТА

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - известен като Ицо Хазарта, създаде сдружение в помощ на децата, настанени в социални услуги, социално слаби и хора в неравностойно положение. 

Това обяви самият той в профила си във Фейсбук. Сдружението се нарича "Един българин", а целите му са защита на правата на децата и членовете на техните семейства, социалното интегриране на групи и хора в неравностойно социално положение.

"В понеделник станах на 43 години. В последната година имам ново работно място, където част от колегите ми се опитват да убедят мен и другите хора, че работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки, както и в нарушаване на правилата, които самият ти си приел, че трябва да спазваш.
Мисля, че на това работно място са нужни друг тип хора", написа той.

Той допълва, че сдружението е неговият малък принос към страната за последната една година. "Малко е, знам, а в същото време отнема доста усилия, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като обявих публично с какво се занимавам, с мен се свързаха огромен брой хора, които искат да помагат по всякакъв начин. Вярвам, че заедно с тях оттук нататък можем да направим чудеса", допълва той.

От сайта на Сдружението става ясно, че вече има осъществени няколко проекта в помощ на децата. 

Депутатът благодари на децата и на всички, които се грижат за тях в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!