История за откраднато колело се превърна в разказ за доброто

OFFNews 16 март 2018 в 10:48 9870 2

Александър

13-годишният Александър имал мечта - да има планинско колело, което да кара заедно с приятели. Колелото обаче е скъпо, но това не отказва седмокласника - той решава сам да си сглоби такова колело. И го прави! Шест месеца неуморен труд и той вече има велосипед, с който да кара. Два дни по-късно, пред училището му, велосипедът обаче бива откраднат. 

Така мечтата на Александър се сгромолясва и той се намира в безизходица. Той споделя историята си в социалните мрежи и за негово щастие получава помощ. 

"Шест месеца бях супер мотивиран и успях да го направя. Мислех си, че няма да стане", разказа Александър пред Нова телевизия за времето, в което е сглобявал велосипеда.

Чувайки за случката, в историята се включва и Цветелин - той е управител на магазин за висок клас велосипеди. Благодарение на него, Александър получава колелото на мечтите си. Чисто нов велосипед подарък, направен специално за планината и за нуждите на седмокласника. 

"Бил съм в същата ситуация и знам много добре как се е почувствал. За това го направих", обясни Цветелин.

Освен нов велосипед, Александър получил и предложение, ако иска, лятото да прекара в сервиза на Цветелин, в който да навлезе в занаята още по-навътре. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12107

2

В М Маровска

16.03 2018 в 14:44

Здраве, късмет и весели приключения и за двамата!

12082

1

leomesi

16.03 2018 в 11:37

Браво на човекът, сбъднал мечтата на момчето. Трябва да има повече такива примери :)