Испанската организация elrow с неповторим line-up в зала Арена Армеец София на 7 март

OFFNews 17 февруари 2020 в 14:46 8740 0

Най-колоритната парти организация за електронна музика в последните десет години, elrow, пристига в България със събитие на 7-ми март - elrow Sofia - Sambowdromo do Brasil.

Известна с работата си на места като Amnesia, Ushuaïa (клубове в Ибиса) и фестивала Tomorrowland в Белгия, elrow далеч не е просто парти организация, а формация от музиканти, художници, акробати, актьори и всякакви други артисти, но на първо място - преживяване, поясняват организаторите.

Събитията на elrow имат 18 уникални тематики, със специално създадени за повода дизайнерски декори. Всяка от тях има за цел да измъкне посетителите от скучното и сиво ежедневие и да ги пренесе в друга реалност, макар и за няколко часа. Тематиката на събитието е тропическа джунгла, а в нея може да очаквате цветни персонажи, самба танцьори, доза карнавал и много конфети.

Всичко това ще бъде подправено с ритмичното звученето на световноизвестни tech-house и techno артисти като Andrea Oliva, De la swing, Erick Morillo, Nic Fanciulli, Richy Ahmed, Tini Gessler и Pavel Petrov.

Билетите са в продажба онлайн на www.bilet.bg или в мрежата от партньори на Билет БГ тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови