Интелдей Солушънс спечели пет награди от два престижни конкурса

OFFNews 23 май 2018 в 16:43 2359 0

ПР агенцията „Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор на PROI за България, спечели четири отличия на 18-тото издание на годишните награди на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) – ПР Приз, което приключи с официална церемония вчера вечерта в Sopharma Business Towers.

Проектът „Зимнина за софиянци“, реализиран про боно за „Група за чист въздух“, завоюва първо място в категория „Зелени комуникации и градска среда“ и трето място в категория „Комуникационен проект в неправителствения сектор“.

Комуникационната кампания привлече вниманието на медиите, институциите и обществото към проблема с мръсния въздух, апелирайки за навременни и адекватни мерки за справяне с проблема.

„Интелдей Солушънс“ спечели и престижното второ място в категория „Корпоративна комуникационна кампания“ за проекта „Изстрелване на първия български геостационарен сателит BulgariaSat-1“, реализиран за „България Сат“ ЕАД, част от групата на Булсатком.

Проектът „Национален конкурс за детска авторска приказка „Дъбови листа“, реализиран от „Интелдей Солушънс“ за издателство „Дъбови листа“, специализирано в детска художествена литература, получи специалната награда на B2B MEDIA.

Резултатът от този проект е сборникът „От деца за деца“, който бе издаден в края на миналата година и събра най-добрите 25 приказки и 36 илюстрации, създадени от деца от цялата страна. В момента тече второто издание на конкурса, който приключва утре навръх празника на славянската писменост и култура - 24 май.

„Интелдей Солушънс“ бе отличена и с награда на тазгодишните награди BAPRA Bright Awards, организирани от Българската асоциация на ПР агенциите в категория „Специално събитие“ с проекта „Зимнина за софиянци“.

Журито на двата конкурса – ПР Приз и BAPRA Bright Awards, включва водещи български и международни комуникационни експерти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!