Инфлуенсърите Павел Колев и Ицака с ново важно послание към феновете си

В партньорство с кампанията “Намери друг начин” инфлуенсърите показват, че да си толерантен е важно

OFFNews 13 октомври 2020 в 18:31 5828 0

Едни от най-обичаните родни инфлуенсъри Павел Колев и Христо Стефанов, известни като “Играчите”, скоро пуснаха ново видео в партньорство с националната кампания “Намери друг начин”. Сюжетът на клипа е много забавен и същевременно oтправя важно послание към аудиторията.

Във видеото Павел и Христо посрещат Габриел, чуждестранен инфлуенсър, дошъл да снима влог у нас. Оказва се, че той говори само френски език и комуникацията помежду им е трудна и много комична. Прекарват цял ден изпълнен със забавни ситуации, а накрая Играчите изпращат Габриел до гарата. Там се оказва, че той знае малко български език, но не им е казал. Дава им много мъдър съвет, какъв е той и как реагират Павел и Ицака, гледайте тук: https://www.youtube.com/watch?v=HvT2HgTjTtY

Видеото предизвика голям интерес като за няколко дни събра над 100 хиляди гледания, а по коментарите на потребителите си личи, че голяма част от аудиторията одобрява посланието на клипа.

“Браво момчета, нещо смислено най-сетне, радвам се, че има млади хора с европейско мислене. Само успехи”, пише един от потребителите.

“Много добре направихте като започнахте да вкарвате поука във видеата си! Радвам се, че искате да направите вашите фенове по-добри хора, а не като някои други ютубъри, които им пълнят главата с простотии. Все пак хората взимат пример малко или много от вас”, гласи друг коментар.

Павел Колев и Ицака застават зад посланията на кампания “Намери друг начин” още от нейното начало. Те осъзнават, че като известни личности носят отговорност пред своите последователи и е важно да дават добър пример.

“За нас е важно видеата ни да имат готино послание към младите. Много сме радостни от отзивите, които това видео предизвиква, защото наистина е важно да бъдем толерантни и по този начин да живеем в един по-добър свят”, споделя Павел Колев.

Кампанията “Намери друг начин” цели да развие уменията на младежите за справяне с манипулативното съдържание онлайн. Чрез споделянето на атрактивно съдържание показва, че да бъдеш толерантен е изключително важно, както и че всички хора са различни и в това няма нищо лошо.

Кампанията е част от комуникационна агенция Intelday Solutions в партньорство с Център за изследване на демокрацията и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“.

Други атрактивни материали, както и повече информация за “Намери друг начин” може да откриете тук:

http://anotherway.bg
https://www.facebook.com/anotherway.bg/
https://www.instagram.com/findanotherway.bg/
https://www.youtube.com/channel/UCHaVxGKNw1rxn6lPyHt28HQ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!