Има ли Sportingwin app за български клиенти?

OFFNews 16 ноември 2023 в 11:14 216 0

С все по-широкия обмен на технологии идва и по-голямото търсене от клиенти. Потребителите на букмейкъра Спортингуин са в неведение за това кога любимият им хазартен оператор ще има приложение. Все още не съществува Sportingwin app, но посетителите на уеб платформата има как да играят през телефон или таблет. На тяхно разположение е мобилна версия на сайта, която трупа голямо доверие в последните месеци. Именно за нея ще разкажем малко повече в следващите редове.

Мобилна версия, а не апликация

Липсата на адекватна и достатъчно добра апликация засега не се оказва фатална за този хазартен бранд. Спортингуин е от най-новите попълнения на българския онлайн хазартен пазар и предлага доста различни опции и функции. С тях може лесно да играете през своето мобилно устройство. Ако вашият смартфон е с някоя от двете основни операционни системи – Android или iOS, може да влезете в сайта през браузъра на телефона и да се насладите по много добър начин на играта. Това би се случило с адаптивната мобилна версия на Спортингуин. Тя работи безотказно и по нищо не отстъпва на стандартните букмейкърски апликации. Както вече анонсирахме, ползва се с голямо доверие и трупа все повече хвалебствия за своите характеристики.

За „по-мързеливите“, така да кажем, съществува опция и да изкарате икона на основния си екран на тази мобилна версия. Така съвсем ще си донесете усещане, че ползвате мобилен app и няма да има дилема около приложението и защо то липсва. Подобна икона може да бъде създадена от настройките на съответния браузър, който ползвате.

Мобилната версия е с пълна палитра функции и е достойна алтернатива на евентуална апликация. Чрез този мобилен сайт може да извършите лесно регистрация, верификация, депозит, теглене и всяка друга техническа подробност около своя профил в платформата. Разбира се, налична е и пълната бонус секция, неразличаваща се от тази в десктоп версията. Всеки потребител може да се възползва от шанса да залага на всички видове спорт по изключително приятен и ненатоварващ начин. Престоят в мобилната версия е доста лек. Самият интерфейс също изглежда простоват и леснодостъпен, което в никакъв случай не трябва да се приема за нещо лошо, дори напротив.

Функции на мобилната версия

В тази мобилна версия на Спортингуин може да се залага на куп срещи от различни и най-разнообразни първенства. Има и секция с мачове на живо. Като може да ползвате опции като „затвори залог“, за да намалите загубите си или да не треперите до последно за щастливия развой. Всичко в мобилния сайт става бързо и удобно и както вече неведнъж казахме – трудно можем да отличим по какво отстъпва на апликациите. На разположение са всички стандартни спортове, както и отделни категории за виртуални и електронни спортове.

Заключение

Спортингуин е огромен бранд с международно признание. Точно като такъв следи за развитието си 24 часа в денонощието и вероятно не е далеч времето, в което ще създаде и мобилен app. Дотогава „златна резерва“ ще е мобилната версия на Sportingwin.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!