Явор Бахаров: Не съм пияница, но нямам най-доброто пиянство. Буен съм

OFFNews 28 март 2021 в 20:32 10582 0

Снимка btvnovinite.bg

С наркотиците нямам проблем. Алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден. Не съм пияница, не пия често, но нямам най-доброто пиянство. Буен съм, заяви пред bTV актьорът Явор Бахаров.

През октомври миналата година той беше осъден на една година затвор заради шофиране в Банско след употреба на алкохол и наркотици.

Забелязвал съм - когато съм напрегнат поради причини от лично или професионално естество - като пийна, се озлобявам. Ако съм в добро настроение, след ски примерно, като пийна, се усмихвам и ми става драго и благо, защото душата ми се чувства добре, обясни Бахаров.

Той разказа, че полицаят, който го е задържал в Банско, е бил негов връстник:

"Аз му казах: Абе, човек, може да стане много лошо, проваляш ми, цялото ми тръгва на... така де... нещо почнах да му се оправдавам. Той каза: Човек, аз съм тука от Банско, дъщеря ми е на 5 години, ами ако беше я ударил на тротоара. И тогава направих пауза и казах: Човек, ето, заповядай, сложи ми белезниците. Защото наистина осъзнаваш, че това е белият кахър, който се случи. Каквото и да стане, каквото и да реши съдът, каквото и с мене да се случи, нищо не е чак толкова фатално, колкото да навредя на някой. Слава Богу - непоправимо нещо не стана."

Една година - тази присъда и да стане ефективна, което се надявам да не стане, но не е нещо, което не мога да преживея. Гледам да съм готов, каза Явор Бахаров.

Той се обърна към всички млади хора с посланието, че нещо съвсем малко може да преобърне живота ни: "Не подценявайте дребните неща! Не сядайте пили или пушили зад волана. Опичайте си акъла. Сериозна е работата."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!