Хиляди мотористи откриват сезона утре, променят движението в София

OFFNews Последна промяна на 31 март 2017 в 07:36 3827 1

Снимка Архив

Промяна в движението в столицата ще има утре, когато хиляди мотористи откриват новия сезон пред храма "Св. Александър Невски". 

Престоят и паркирането са забранени от 7 до 12 часа на едноименния площад и на ул. „Оборище” между „Г.С.Раковски” и бул. „Васил Левски”.

От 11 до 19 часа затворено за всички, освен за мотористите, е  локалното пътно платно на Околовръстен път между пътен възел „Бояна” и Национален исторически музей.

От 09 до 12 часа само мотори ще имат право да се движат по: ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г.С. Раковски”; ул. „11-ти август” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”; ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”; ул. „Дунав” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”;
От 11,30 до 18.30 часа по южното пътно платно на „Околовръстен път” между ул. „Ал. С.Пушкин” и пътен възел „Бояна”.

От 11.30 до 18.30 часа се променят частично маршрутите на автобусни линии №№ 63 и 111:
№ 63 – от бул. „Бр. Бъкстон” /посока Бояна/ надясно по Околовръстен път, наляво по ул. „Ал. С. Пушкин” и по маршрута си, в обратна посока маршрута не се променя.
№ 111 – от бул. „Никола Петков” (посока ж.к. „Младост”) по бул. „Ал. С. Пушкин”, ул. „Даскал Ст. Попандреев”, „Околовръстен път” и по маршрута си, в обратна посока маршрута не се променя.
В променените участъци от маршрутите автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7671

1

Hissarion

31.03 2017 в 10:09

Няма ли как да откриват сезона на Околовръстното, вместо в центъра на града? Шумовото замърсяване, което създава дори един мотоциклет е повече дори от това на Каролев, а какво остава за хиляди.