Гражданската поскъпнала заради две некоректни компании в бранша

OFFNewsа 11 март 2018 в 17:34 10769 1

Задължителната застраховка "Гражданска отговорност" е поскъпнала заради некоректността на две компании в бранша, твърдят от Асоциацията на пострадалите при катастрофи. Нейният председател Владимир Тодоров обяви пред "Хоризонт", че двете компании не са изплащали дълго време щети, нанесени от техни клиенти в чужбина.

Заради натрупаните дългове с милиони, регулаторът е постановил сметката да бъде разпределена между всички застрахователни компании и техните клиенти, допълни Тодоров:

"Затова, че има две компании, които не са коректни, бяха натоварени от една страна всички застрахователни компании, а от друга страна, скрито бяха вдигнати с около десет лева застраховките на всички потребители в България" - каза Владимир Тодоров - председател на Асоциацията на пострадалите при катастрофи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

NPG

11.03 2018 в 20:06

Става въпрос за "ЛЕВ ИНС" и "ДАЛЛ БОГ". В друг коментар се посочваше, че и "БУЛ ИНС" също е в нарушение, но те са недосегаеми. Знаем защо! В задачата са пита какво са вършили тези от КФН с огромните заплати и огромните бонуси, които си раздават и които скриха от обществото? Аз съм възможно най-дисциплинираният: 35 години стаж, само 2 акта (единият паднал в съда) без авария (дай Бог така да е и нататък). За мен увеличението е 20 лева така, че 10 е явно за миниатюрните градски колици. В нормална държава госпожата Карина Караиванова щеше незабавно да бъде отстранена за подобно нещо.
 
X

Да помогнем на украинските деца!