Гледайте 'Полдарк" по Epic Drama (видео)

OFFNews Последна промяна на 28 април 2018 в 00:26 4833 0

Снимка Epic Drama

"Полдарк"

Нов епизод от поредицата "Полдарк" ще покаже драматичният телевизионен канал Epic Drama от 23:40 тази вечер.

През 1783 г., когато Рос Полдарк се завръща от Американската война за независимост в калаените си мини в Корниш, той открива, че са настъпили много промени. Баща му е мъртъв, имението му е в руини и любимата му Елизабет е сгодена за братовчед му Франсис.

Решен да възстанови наследството на баща си и да помогне на местните хора, той скоро си навлича проблеми, спасявайки младата скитница Демелца от скандал и опитвайки се да установи контрол над мините, желани от неговия съперник - алчният и арогантен Джордж Уорлеган.

След като се увенча с множество награди, сериалът счупи рекордите по гледаемост от САЩ до Обединеното кралство и се доказа като световен хит. При първото си излъчване по БиБиСи през 2015 той привлече над 5 млн. зрители.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови