Гледайте 'Ендевър' - предисторията на 'Инспектор Морз" - по Epic Drama

OFFNews 11 август 2018 в 00:46 7594 0

Снимка ITV Global

Предисторията на "Инспектор Морз" е удоволствие за феновете на оригиналната поредица. Kласирана е сред телевизионните поредици с най-висок рейтинг и определена за една от най-ангажиращите и добре направени криминални драми за последните десет години.

Вижте я в "Ендевър" тази събота, 11 август, по новия драматичен канал Epic Drama от 22:00.

Ендевър Морз се завръща на екраните след продължително отсъствие от служба.

1967 г. предлага четири нови и невероятно сложни загадки на младия детектив, които поставят способностите му на изпитание.

Ендевър започва тайно разследване на смъртта на млада автобусна кондукторка и рискува всичко в задъхана надпревара из Оксфорд, за да разкрие истината за смъртта на художник. Когато изчезването на датска бавачка се свързва със стар случай, възниква напрежение в полицейската служба на Оксфорд, което заплашва професионалните граници.

Ендевър започва да си задава въпроси за бъдещето си в службата по време на зловещо убийство на собственик на фабрика за дрехи и след разтърсващо преживяване с подземния криминален свят. На всичкото отгоре личният му живот също минава през катаклизъм, когато стар ментор от колежа го кара да следи отчуждената му по-млада жена.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в Северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови