Гледайте два поредни епизода на 'Борджиите' по Epic Drama (видео)

OFFNews Последна промяна на 26 април 2018 в 00:04 3104 0

Два поредни епизода от сериала "Борджиите" можете да гледате тази вечер, 26 април, по новия драматичен тв канал Epic Drama. Началният час е 23:55.

Родриго Борджия се превръща в синоним на безскрупулност и управлението му като папа ще бъде запомнено с най-скандалната глава в историята на католическата църква. Докато управлява Рим по време на отсъствието на папата, съпричастността на Лукреция ѝ спечелва популярност както сред кардиналите, така и сред гражданите. Но сега Родриго - папа Александър VI, се завръща и не проявява особено търпение към любезността и неспособността за интригантстване на дъщеря си - особено при условие, че е болен и често се чувства на прага на смъртта.

Кой е Чезаре Борджия?

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови