Главният изпълнителен директор на Лидл спечели приза Мениджър на годината 2020

OFFNews 04 ноември 2020 в 18:07 9059 0

Главният изпълнителен директор на Лидл България - Милена Драгийска, спечели приза Мениджър на годината 2020. Отличието на Драгийска е и признание за съвкупните постижения на целия екип. 

„Няма по-висококаратно признание за нашата работа от тази титла!", заяви тя. 

Драгийска получи и статуетка, лично връчена от президента Румен Радев, по време на официалната церемония в Националния исторически музей.

„Всеки един бранд пулсира с енергията и заряда на хората, които стоят зад него – вече 10 години Lidl пулсира благодарение на заряда на всички наши служители – благодарение на техния неспокоен дух и постоянен стремеж към нещо по-добро. Благодарение на смелостта им да бъдат новатори и искреното желание да осъществяват задачите и да превръщат целите в реалност. Затова – следвайки максимата, че един мениджър е екипът, който стои зад него, приемам това отличие с огромна благодарност и признателност към хората в Lidl. Затова бих направила следното предложение: когато обявявате тази награда, след Мениджър на годината, сложете Екип на годината – всичките онези над 3000 души, които работят в Лидл България", добави тя.

Милена Драгийска управлява Лидл България от 2007 г., когато веригата стъпва на българския пазар. От откриването на първите магазини през 2010 до днес, последователната политика и управление, базирано на отговорност, прозрачност и ползотворни партньорски отношения, позиционират компанията сред водещите търговски вериги в страната. Предимствата на специфичния бизнес модел, разнообразната гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, налагат Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена.

Мениджър на годината

Мениджър на годината е престижно отличие в бизнеса с 13-годишна традиция. Призът се присъжда за изключителни постижения в областта на висшия мениджмънт в България, като финалистите се определят по ясни, прозрачни и високопрофесионални критерии. Конкурсът се организира от сп. "Мениджър", а партньор тази година беше Deloitte Bulgaria.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови