Гери-Никол: Не е лошо младите момичета да ми подражават, работя от 16-годишна

Главната ми цел не е да провокирам, но сме артисти, за да се говори за нас, каза тя

OFFNews 29 юли 2017 в 12:07 11234 2

Не е лошо младите момичета да подражават на мен и Сузанита, аз от 16-годишна работя, не си знам къщата, нямам социален живот с приятели, заяви провокативната певица Гери-Никол пред bTV. 

"Нека да подражават, да работят от най-ранна възраст и да навлизат в средата на големите. Това е доста похвално. В днешно време нашите връстници не си знаят бройките и ходят по заведенията нонстоп, което за мен не е ОК, трябва да правим нещо градивно със себе си. Така че нека да вземат пример от хората, които работят от млади", подчерта тя. 

Не ми е главна цел да провокирам, но в крайна сметка затова сме артисти – за да говорят за нас. Ако не говорят за нас, по-добре да не се занимаваме музика, допълни певицата. 

На въпрос за клипа на 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад - Сузанита, който предизвика критики след излизането си, Гери-Никол каза, че песента много ѝ е харесала и дори е поздравила момичето в Инстаграм. 

"Това е изкуство. Смятам, че не сме открили топлата вода да показваме средни пръсти по видеата – много други западни изпълнители го правят и на тях им се кефим по дискотеките, а оплюваме българските изпълнители, които се трудят в крайна сметка да постигат нещо за държавата. Така че аз съм много „за“ Сузанита да продължава в този дух", коментира тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7900

1

cavalec

07.09 2017 в 01:01

Ама чакайте Гери Никол за творец и артист ли се има?
Кво работи от 16 годишна. Лапането под масата на депутатските пениси ако е "творчески процес"? Може в съвременното общество на младите жени да се развива и подобен тип "орално изкуство". При всички положения нито абсурдните й безсмислени текстове не са нейни, а тя най-вероятно е неграмотна и не може да пише, а вампирско курвенският и макияж е по скоро удачен за цигански бордей в Максуда, отколкот за телевизионен екран.