Гъвкаво и икономично складиране от АИТ Логистик

OFFNews 24 октомври 2020 в 13:21 487 0

Ако управлявате бизнес, който изисква наличие на складови пространства, сигурно сте се сблъсквали с казуса дали да изградите собствено звено, или да използвате външно складиране. Често предпочитан избор е вторият, тъй като минимизира разходите и предлага всички необходими условия и предимства на складовата база. В редица случаи, за да улеснят дистрибуцията си, големите компании се нуждаят от допълнителен складов хъб, с който да поддържат наличности за посрещане на изискванията на клиентите си.

Независимо дали имате нужда от краткосрочно и дългосрочно складиране, от съхранение с цел обслужване на вашия бизнес, групиране или дистрибуция, базата на АИТ Логистик ще ви предложи гъвкави решения за малки, средни или големи компании.

Като дългогодишна фирма с широко портфолио от услуги, АИТ предлага складиране с атрактивни условия на наемане и заплащане. Това позволява на всеки бизнес, доверил се на АИТ, да подбере най-удачната и най-ефективна за него опция за съхранение на стоки, суровини или продукция.

Каква информация е необходима, за да заявите склад под наем?

Организацията на складовата услуга започва с постъпването на заявката на клиента. В нея е необходимо да се посочи:
• Вид на стоката.
• Вид на опаковката, в която ще се съхраняват стоките. Тя може да бъде стандартна като: палет, дървена скара, кашон или друга нестандартна опаковка.
• Размери на опаковките – височина, дължина и ширина.
• Брой на опаковките, в които са комплектувани материалите.
• Периодът, за който желаете да получите склад под наем.
• Други особености или изисквания. Например нуждаете ли се от допълнителни складови дейности като: фолиране, чемберосване и етикиране и др.

Запитване за наем на склад, който да бъде по мярка на вашия бизнес, можете да направите бързо и лесно само в няколко стъпки тук.

Гъвкава политика за наемане и атрактивни цени

Този базов модел осигурява широк кръг от възможности, както от гледна точка на удобния за клиента срок за складиране, така и по отношение на ползваното пространство. АИТ осигурява съхранение с наемане и заплащане на палетомясто за час или резервация на точно определен брой палетоместа за по-дълъг период време. Едно от ключовите предимства на складирането в АИТ Логистик е възможността да се наема и заплаща за необходимото пространство за всеки период, а не за предварително фиксирана квадратура. Така на практика клиентът получава ценовоефективна опция, която му да спестява редица разходи всеки месец.

За бизнесите, които имат специфични нужди и предпочитат договорни отношения за дългосрочно съхранение, АИТ Логистик предлага индивидуално консултиране и изготвяне на оферта. С този модел компанията се стреми на отговори на изискванията на своите клиенти и да работи по индивидуалните задания.

Защо да изберете складиране от АИТ Логистик?

• Разчитате на предимствата на модерна логистична база с площ 3000 кв.м и удобна локация в непосредствена близост до летище Пловдив, околовръстния път на града и автомагистрала „Тракия“.
• Складовият парк е оборудван със стелажи, рампи за товарене и разтоварване и съвременна подемна техника до 3,5 тона, чрез които могат лесно и удобно да се извършват нужните операции.
• Възможност за следене на наличностите посредством съвременен складов софтуер.
• Може да съхранявате широк набор от стоки, включително и хранителни продукти.
• Дистанционно управление на доставки - разчитате на опция за организирана доставка на стоки в цялата страна по ваша заявка и до избраните от вас адреси.
• Получавате безкомпромисно качество на обслужване с внимание към детайла на всеки етап от процеса.
• Възможност за осигуряване на допълнителни складови услуги преди или по време на засклаждане, като разделяне на стоки по палети, стречоване, чемберосване и етикиране.
• Получавате добавена стойност и спестяване на разходи с крос докинг услуги.

Допълнителни услуги в полза на вашия бизнес

Екипът на АИТ е готов да отговори на нуждите на своите клиенти, като предлага пълен набор от професионални и добре разпознаваеми услуги в областта на логистиката и транспорта, както и комплексни логистични решения - от приема на заявката на дадена партида до дистрибуцията ѝ към заявената дестинация.

Компанията дава възможност на своите клиентите да получат от едно място транспортни услуги в страната или чужбина на ресурсите от склада. Достатъчно е клиентът да заяви изискванията и да зададе местололожение, а екипът на АИТ Интернешънъл Транспорт поема задачата да предложи ценовоефективна транспортна схема.

За да предложи удобство и възможности и за превоз на малки обеми товари, АИТ регулярно организира групажен транспорт. С тази услуга се дава възможност клиентът да получи желания превоз на различни по вид пратки, заплащайки само за използваното място, а не за цял камион, което гарантира оптимални ценови условия. Регулярните групажни линии се транспортират по направленията Испания, Португалия, Франция, Германия, Австрия, Чехия, Белгия, Холандия и обратно до България.

В допълнение към широките възможности, които АИТ предлага на своите клиенти, се включва и възможност за наем на офисни площи клас А+ с шоурум, което позволява цялостни завършени решения за структуриране бизнеса. Офисите са разположени в непосредствена близост до складовите площи с всички съвременни комуникации и комунални услуги. Просторното офисно пространство е подходящо за малки и средно големи компании. Разположено на 713 кв.м застроена площ, то разполага с отворен офис, стаи за почивка, стая за сървъри, мениджърски кабинет и удобна стая за срещи.
Ако се нуждаете от гъвкаво складиране, допълнителна логистична точка или разширявате своя бизнес, поискайте предложение за складово пространство бързо и лесно още сега.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика