Форум КЛЮЧ разказва 9 вдъхновяващи истории (на живо)

OFFNews 15 март 2014 в 06:59 3359 0

Форум КЛЮЧ

"Девет вдъхновяващи истории, девет вълнуващи представяния, девет интересни личности - ключ за успех и позитивна промяна".

Това обещава да представи шестото издание на Форум КЛЮЧ, кото ще се проведе на 15 март 2014 г. от 11.00 часа в залата на Модерен театър и ще е под наслов „Сподели промяната”.

Форум КЛЮЧ е събитие за провокиране и мотивиране на младите хора за участие в каузи и инициативи в полза на обществото. Форумът е инструмент за стимулиране на свободен обмен на идеи, работа в мрежа и гражданска активност. Той е интерактивна платформа за популяризиране на организации и личности, техните каузи, пътя, който са извървели и успехите, които са постигнали.

В това издание лектори на инициативата и техните теми ще бъдат:

Башар Рахал, актьор – Колко е важно да вярваме в това, което правим;

Destructive Creation, провокатори, артисти и най-вече страхотна група от млади хора, променяща градската среда – За мотото им: „Да го беше направил ти!”;

Илия Темелков, журналист и блогър – За младите хора, гражданския сектор и Академия КЛЮЧ;Ивелин Моллов – предприемач, създател на Walk2help и Volofy – Как бизнесът и високите технологии могат да направят света едно по-добро място;

Марио Мишев, един от създателите на сайта Българска история – Защо историята е толкова важна и защо пътят към бъдещето е вярата в младите хора;

Надежда Савова, създател на Мрежа „Хлебни къщи” – как да видим обикновените неща по нов начин;

Деян Петров – социолог, музикант и учител – Как да правим социална промяна и как да помогнем на младите хора да я разбират;

Васил Гурев, създател на Университетски аварийно-спасителен отряд – За мисията на спасителя, трудно е, интересно е, струва си.

Промо - видеа с тях можете да видите тук.

Организатори на Форум КЛЮЧ са неформалната група от обучители - 42 тренинг, Фондация 42 и Фондация СМАРТ.

Програмата включва три блока представяния на лектори, всяко от които с продължителност от 15 минути. След 16.00 ч., организаторите, партньорите и лекторите на форума ще очакват участниците, които имат желание да се срещнат с тях в неформална среда и да зададат въпросите, които ги вълнуват, в бара на Модерен театър!

Вход свободен. Спонсорите и организаторите са предвидили награди за участниците с направена предварителна регистрация от сайта на Форум КЛЮЧ.

Събитието се реализира в партньорство с Виваком Фонд, ПроКредит Банк, Интеграл, Кабината, Списание National Geographic, НПО портал, M3College, Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Кариерен център на СУ и с неоценимата подкрепа на Радио Дарик и Радио Бинар на БНР.

Шестото издание на Форум КЛЮЧ можете да следите и на живо чрез OFFNews от линка по-долу. Излъчването ще започне след 11 ч.

                                                 Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови