Филип Морис България отново е най-добър работодател в страната

Компанията получи авторитетния сертификат Top Employer за шеста пoредна година

OFFNews 24 януари 2022 в 15:01 6428 0

Филип Морис Интернешънъл получи поредното голямо отличие. За шеста поредна година компанията е отличена със сертификат за топ работодател, както на глобално ниво, така и в Европа и България.

У нас компанията е сред шестте работодатели в страната, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България е сред 44-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава голямото признание, след независимата оценка на Top Employers Institute.

Сертификатът Top Employer за най-добър работодател се връчва след провеждане на строга оценка, на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

За да получи наградата, Филип Морис България е доказала пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в различни направления на човешкия капитал. Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе е оценил високо бизнес стратегията на компанията, организацията и промяната, привличането и приобщаването на таланти, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

“Горди сме, че за шеста поредна година Филип Морис Интернешънъл е призната за топ работодател - в България, Европа и на глобално ниво. Магията е в постоянство и истинска грижа за служителите ни, фокуса върху тяхното развитие, прилагането на принципите за многообразие и приобщаване, иновативните начини за ангажирането им, за да се представят по най-добрия възможен начин. Тези усилия бяха признати отново“, сподели Ани Габровска, Мениджър Култура и Човешки капитал във Филип Морис България.

Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни изделия в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на тютюневи изделия, както и на бездимни изделия и свързани с тях електронни устройства и аксесоари.

Във Филип Морис България работят близо 110 висококвалифицирани служители, които споделят ценностите и визията на компанията за изграждане на бъдеще без дим.

Повече информация за наградата можете да намерите на: Top Employers Institute - Certifying HR excellence (top-employers.com)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови