Фестът НА ЗЕЛЕНО вече предлага маршрути за бягане, както и изненади за децата

OFFNews 06 юни 2023 в 13:37 1074 0

SiteGround
Елате да пробягаме заедно една 5-километрова обиколка на парк "Бедечка" в Стара Загора!

Елате да пробягаме заедно една 5-километрова обиколка на парк "Бедечка" в Стара Загора! Трасето е равнинно и подходящо за хора с всякакво ниво на подготовка. То преминава през всички красиви участъци на парка - Стария чинар, гъстата гора, мостовете на река Бедечка, езерото "Загорка", горната част на парка.

Това пишат организаторите на петкилометровото SiteGround бягане, чийто старт е на 18 юни, неделя, 2023 г. в 9.00 ч. в близо до езерото "Загорка" - част от старозагорския парк "Бедечка".

Състезанието е подкрепено от ключовата визионерска ИТ компания SiteGround и носи названието "SiteGround 5 km бягане". То е част от фестивала "НА ЗЕЛЕНО", който цели да подчертае колко важна е връзката на града с природата. "НА ЗЕЛЕНО" е подкрепен също така и от Община Стара Загора. Повече за фестивала може да разгледате тук.

За да участвате в състезанието трябва да се запишете предварително тук. В регистрационната форма има и още маршрути - подходящи и за дълго бягане, и за велосипеди. А в самия ден е предвидено и кратко детско трасе със специални изненади за деца.

Ето го и трасето на състезанието. Очакваме ви!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews