Фашисти, националисти и "рокери" правят антигей концерт в София

Николаос Цитиридис Последна промяна на 09 юни 2014 в 10:20 23482 62

Иван Лазаров - барабанист и организатор на концерта

Антигей "рок" концерт с подкрепата на Атака, ВМРО и "Кръв и Чест" ще се проведе на 21 юни в София. Мястото на събитието ще бъде пред пилоните на НДК.

Антигей концертът ще бъде на българската група BG Rock под надслов: "Ах, Европо! Блуднице вавилонска, мръснице содомска!".

Шествието е подкрепено предимно от фашистки организации и футболни фенове - "Стрейт Едж", "Фен клуб Пирин СС”, "НПБ - Националистическа партия на България", "Сдружение на българските футболни привърженици", "Ултрас сдружение Офанзива" и съюз СИЛА.

"Нека съратници се съберем и заедно да се противопоставим, и смажем в зародиш тази педерастка зараза! Те са се прицелили в децата на България и се борят за техните умове, сърца и души."

Това е написал Иван Лазаров, барабанистът на BG Rock, който е и организатор на събитието.

До момента във фейсбук страницата на събитието са събрани предимно отрицателни и иронични коментари към антигей концерта.

От Столична община заявиха пред OFFNews, че има уведомително писмо за подобно събитие, но все още не е съгласувано с институциите. 

Потърсихме за коментар "Атака", но депутатите Димитър Димов и Десислав Чуколов не отговарят на телефоните си. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.06 2014 в 11:52

Сър Джон пита иконома си:
- Какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат ?
- Еднополова любов, сър.
- А някой забранява ли им ?
- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, педерасти, сър...

10.06 2014 в 21:21

офЦе нюз, ще поведете ли педерския парад тази година?

10.06 2014 в 17:52

Интересен факт, който може да бъде проверен в този сайт: http://www.newbgrockface.hit.bg/bg-rock.html

"По повод съвпадението на датата със Световния ден за борба срещу СПИН бе съдаден български текст на песента "It's Time" на гупа "БГ Рок". Тя представи нашата страна през 1997 г със своята английска текстова версия на форум за превенция срещу СПИН, организиран в Женева от фондацията на сър Елтън Джон" (който въобще не крие сексуалната си ориентация).

Освен, че организаторите и участниците в това "мероприятие" са с възгледи отпреди 5 века, то очевидно изобрщо не са наясно и с идеите, които твърдят, че изповядват.

10.06 2014 в 14:27

Хахаха, Иван Лазаров, по прякор Юзбашията. Що народ е завлякъл с пари тоя дребен мошеник...

10.06 2014 в 12:53

Не разбирате ли, че проблема не са гейовете, а педерасите в България. А педераст не е сексуална ориентация, а начин на поведение. Срещу тях трябва да се борим.

Исак срещнал Авраам и му казал:
- Знаеш ли, че Моше е педераст.
- Що бе, пари ли ти дължи? - питал Авраам
- Не бе, педераст в добрия смисъл на думата.

10.06 2014 в 12:45

Егати олигофрените, цял свят ще им се смее. Опетняват само хубавия стил музика.

10.06 2014 в 12:16

Уважаеми МК; пристъпвам към образоването.
1) секс между възрастни мъже/жени е законен и морално приемлив тъй-като те са пълнолетни и го правят без принуда.
2) секс на възрастен с деца или животни е незаконно и морално неприемливо, тъй-като децата не са пълнолетни, а животните не могат да кажа "да, разбирам какво предлагаш и съм съгласен"

Това за кое е вродено кое не няма нищо общо в случая. Това са просто класически паранои на импотентни пияници дето се страхуват че ако видят пет педала подред след шестия самите те ще въртят свирки. Не знам откъде е този страх--ама де се лекуват от него--какво занимават общестото с неврозите си.

От гледна точка на тези анални треперушковци, две жени или двама мъже да имат връзка е равно на това да изнасилиш дете или да духаш на магаре.

Или ако не равно--неминуемо ще доведе до това; както навремето всеки пияндур важно обясняваше с многозначително пуфтене, че който пуши трева утре е на хероин и убива майки с деца за да им вземе стереото.

Това са все болни фантазии на болни хора, които са лузъри в кариерата и в интимния си живот, и търсят с какво да парадират, примерно "аз съм бял" или "аз съм мъж" или "аз съм българин" или "аз съм хетеросексуален" -- каквото и да е, което да не е резултат от лични усилия и постижения, а е дадено наготово.

Естествено, като копнеш по-дълбоко, те ще доказват че да си хетеро си е подвиг, усилие, триумф на волята на истински мъж, който ако не полага непрекъснато тези усилия...и тук стигаме до момента къде е закопано кучето и какво точно захранва тази истерия...

10.06 2014 в 08:41

Абе винаги съм се чудил едно нещо, ама съм много прост и необразован и не мога да си го отговоря. Понеже видях какви развити мозъци коментират в този сайт, ще помоля да ме просветлите. Та хомосексуалността е вродена, нали? Дотук и аз знам. А педофилията не е ли? И съответно всички останали "отклонения". Или педофилите просто един ден си казват: "Ебал съм го, ще чукам деца, поне ще ми вържат по-лесно"?
И още нещо се сетих: мога ли да организирам дендрофилски прайд парад или това би било гнусно, извратено и неморално? На какво мнение са толерастите относно другите "алтернативни" сексуалности?