Quantcast

Екстремни селфита затвориха паметника на Бузлуджа (видео)

OFFNews Последна промяна на 05 февруари 2016 в 09:59 8839 7

Опасната мода за екстремни селфита от паметника на Бузлуджа затвори комунистическия монумент за търсачите на адреналин, съобщава Нова телевизия.

Десетки младежи често се изкачват до върха на паметника, за да заснемат перфектното екстремно селфи, а опитите им се запечатват и от спиращи дъха кадри от дрон.

Областната дирекция на Стара Загора постави табели и заключи капандурата, до която се стига, за да се избегне инцидент.

Входовете бяха затворени и поради още една причина - да се спрат онези, които идват с единствената цел да го разрушават. Това не е първият път, в който се затварят входовете. Последният път не издържаха дълго.

Видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.02 2016 в 17:21

Първо, пичът от коментар 06 е абсолютно прав! Второ, пичът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО прав. Трето, наградите "Дарвин" все още ги раздаваха, нали? :)

05.02 2016 в 17:07

Абе малко срам нямате ли така да категоризирате хората на глупаци, кретени, олигофрени и тн. ?
Кого застрашават въпросните младежи с поведението си ? Вас, вашите деца, интереси, работа и препитание или пък обществените интереси? Така като гледам хора под 18 години във видеото не вземат участие, момчетата изглеждат достаъчно отговори за да поемат последствията от действията си, не влизат в конфликт със закона, успяват да се изкажат и аргументират, показват товрческа насоченост? На кого от вас това пречи? Рискът, който се крие в това им начинание не е по-голям от което и да е салто при паркур, скок с кросов мотор, бейс джъмп, рафтинг, скално катерене и ред други екстремни начиния. На вас кое ви пречи, че момчетат излизат от рамката на футбола и баскетбола, редената салата и ракия след 8 часа? Съжалявам, но не всички сме по калъп и се интересуваме от едни и същи неща, това е чара на индивида. Време да сме една идея по-толерантни към нещата които не разбираме.

05.02 2016 в 14:49

това кретенче има родители и близки, има приятели??? "последен кадър"??? безкрайната тъпота не се описва с думи...

05.02 2016 в 14:12

до БирникЪ:
Малко те бих като малък, че не се научи кога да говориш и кога да мълчиш.

05.02 2016 в 11:27

Ако разрушаваме опасните сгради -то половин България е там!И жилищните сгради,къщи?

05.02 2016 в 10:40

Тази сграда е опасна! Членската маса на бсп /стопила се до едва 150 000 хил души, природата ни помага/ трябва да плати за разрушаването й! Всяка опасна сграда, която не се стопанисва следва да бъде съборена.

По време на детонациите може форумните тролово сотозеро, балканска, ред ор гей и прочие, може да пеят руския химн вътре. И направо да избухнат.

05.02 2016 в 10:40

Каквото и да се направи, глупаците нищо не може да ги спре ! Най-добре да бъдат оставени на естествения подбор. Чрез него има шанс да намалеят. Пък който се снимал, снимал. Който е паднал и умрял - глупак по-малко, свят по-добър !