Двама чужденци арестувани за смъртта на мъжа в Самоковско

OFFNews 16 февруари 2017 в 09:30 4946 2

Полицията в Самоков е арестувала двама чужденци за смъртта на мъж, чието тяло беше открито в сряда в землището на село Гуцал.

По непотвърдена информация тялото е на израелски гражданин. 

От МВР съобщиха, че около 18.25 часа на 15 февруари в Районното управление на Самоков постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние в землището на с. Гуцал и за джип, изоставен на черен път на около 500 метра от него. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които са констатирали смъртта на мъжа. При първоначалния оглед по тялото и главата на 26- годишния чужд гражданин са открити следи от охлузвания и кръвонасядания.

В хода на първоначално проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че от мястото, където е открито тялото, са се оттеглили двама мъже, които впоследствие са се укрили в гориста местност. В резултат на проведените заградителни действия, на около 2 км от местопроизшествието, са задържани двама граждани, сънародници на починалия. Те са отведени в РУ-Самоков за изясняване на случая и провеждане на допълнителни процесуално-следствени действия.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК. В хода на разследването не са потвърдени първоначалните данни, че свидетели на случилото се са двама горски служители. Действията по разследването продължават под надзора на О.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

16.02 2017 в 10:26

Пламен Узунов пред bTV:
"Засега се знае, че задържаните и жертвата са се познавали. И тримата са израелски граждани, които са влезли пред 48 часа в България."


Да ви таковам недотакованата "коректност"!
Първо "Убит евреин!", а сега "задържани двама ЧУЖДЕНЦИ"
Малко ще е да напиша, че сте последователи на Онан!