Два факултета към Софийския университет преминават към онлайн обучение

Катерина Колева 19 октомври 2021 в 17:18 10104 0

От утре, 20 октомври, Факултетът по журналистика и масова комуникация към Софийския университет "Св. Климент Охридски" преминава към изцяло онлайн обучение, става ясно от решение на декана на учебното заведение проф. д-р Веселина Вълканова. 

Обучението в дистанционна среда ще продължи до 15 ноември. Лекциите ще се провеждат чрез платформите "Зуум", "Тиймс" и "Мудъл". 

От 25 до 26 октомври в дистанционна форма на обучение преминават и студентите от Факултета по образованието и изкуствата, става ясно от заповед, публикувана днес. 

Към момента присъствени са заниманията в Историческия факултет, Факултета по класически и нови категории, Факултета по химия и фармация, Факултета по славянски филологии, Физическия факултет, Биологическия факултет

Хибридно занятията се провеждат в Юридическия факултет, Факултета по математика и информатика, Геолого-географския факултет, Философския факултет, Факултета по педагогика и Стопанския факултет.

Според заповед на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков всеки факултет сам решава как да провежда занятията си през зимния семестър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови