Дивият живот на Монтана по Viasat Explore

OFFNews 01 декември 2018 в 00:03 2410 1

Снимка TCB Media Rights

Когато става дума за природа, Монтана определено е един от най-дивите американски щати. И все пак някои хора познават района по-добре от всички. Ловци, трапери и фермери живеят на места, където не бихме си представили да прекараме дори ден. В района ни пренася новата поредица "Дивият живот на Монтана" по Viasat Explore с начало 8 декември от 21:15.

Всеки епизод ще ви запознае с ежедневието на селски, забавни и нетипични герои. Всички те са родени и отгледани в сърцето на щата и са развили почти симбиотична връзка със средата. Рик е ловец на дивеч, който е и туристически водач в продължение на повече от 20 години и познава южна Монтана като дланта си. Натаниел е решил да живее в малка хижа в планината. Скот и Сузи се установяват близо до границата с Айдахо в средата на нищото, а Джери е опитен трапер, толкова уважаван в долината Мадисън, че никой не смее да се доближи до земите, в които залага капаните си.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на https://viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови