Дъждът разруши част от палатките в центъра на София, но блокадите остават

OFFNews 05 август 2020 в 17:53 4397 2

Снимка Facebook/Системата ни убива

Проливният дъжд и силният вятър разрушиха една от тентите на "Орлов мост". Въпреки това протестиращите остават на място и смятат да укрепят палатковия лагер. 

Засегнати са и палатките на майките на деца с увреждания от "Системата ни убива" край Ректората. Те апелираха за помощ, защото "силният вятър е издухал палатките върху жиците на тролеите". По-късно благодариха на отзовалите се граждани. 

Другите две блокади - край партийния дом и на кръстовището пред Софийския университет също остават. 

Снимка: Мая Младенова/OFFNews

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2910

2

П

05.08 2020 в 18:47

Младене, заблудена подлога такава! Кои избори точно бяха демократични ?! Тези с купените ромски гласове или дописаните протоколи или къде отказаха да отворят секции в чужбина или на тези, които главните гласоподаватели са мъртви?! Живееш в някакво друго измерение ми се струва. Бандити не са на площада, а в парламента, министерски съвет и съдебна палата! А за теб...ми е просто жал, че подкрепяш тази корупираната хайка. Върви на доктор!

-1695

1

Mladen Nikoloff

05.08 2020 в 18:21

Малко ми прилича на Сиатъл, където група подобни престъпници си основаха автономна зона. След няколко дена решиха, че нямат достатъчно запаси от трева и решиха да помолят съседен САЩ за "външна помощ". Не просъществуваха дълго. Но даже и те го правиха от идеологически причини и не бяха толкова глупави колкото нашите бандити да искат оставки. Те знаят, че начинът да покажеш, че цениш демокрацията не е като се опиташ да анулираш последните демократични избори.