Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

ДАЗД и УНИЦЕФ с обща кауза за правата на децата

ОFFNews 08 март 2019 в 09:29 1682 0

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето д-р Елеонора Лилова проведе работна срещна с представители УНИЦЕФ. Двете организации изразиха своята пълна готовност да си взаимодействат в общата кауза за стратегическо планиране на правата на децата.

От страна на неправителствената организация присъстваха г-н Марио Москера – стратегически съветник по Комуникации за социална промяна в Регионалния офис на организацията в гр. Женева, г-жа Саня Саранович, заместник-представител на УНИЦЕФ за България, г-жа Елена Атанасова – програмен директор „Мониторинг на правата на детето“ и г-н Ивайло Спасов – експерт Комуникации за социална промяна.

Срещата се състоя по инициатива на УНИЦЕФ, с оглед на ключовото стратегическо партньорство с Държавната агенция за закрила на детето.

В контекста на събитието бяха засегнати теми, свързани с новия стратегически документ по политиките за детето, както и с цел обсъждане и планиране на дейности по повод честването на 30-годишнината от подписването на Конвенцията на ООН за правата на детето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!