Дъщерята на Стоянка Мутафова: Трябваше да избера от двете злини едната

OFFNews 02 ноември 2019 в 11:34 9191 1

Стоянка Мутафова

„Състоянието ѝ се влоши ненадейно. В болницата установиха, че тя има гной в жлъчката. Поставиха ми две условия – жлъчката да бъде отстранена с операция и силна упойка или тя да се пръсне и Стоянка да си отиде за няколко дни. Трябваше да избера от двете злини - едната. Съгласих се за операцията”, сподели в интервю за Нова телевизия дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева (Муки) за състоянието на майка си.

Вчера стана ясно, че голямата актриса е претърпяла тежка операция и се възстановява в бившата Правителствена болница. В момента 97-годишната икона на българската култура е в реанимация.

„След операцията тя излезе в доста добро състояние. Каза ми, че ме обича и беше доста комуникативна. Малко по-късно обаче се наложи тя да бъде интубирана и вдигна висока температура. Сега се възстановява, но бавно”, допълни дъщеря ѝ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7900

1

Bisser R. Stoyanov

04.11 2019 в 08:52

Една Българка - Стоянка Мутафова. Колко са Българите обичани от целият народ? Безрезервно, всеоттдайно с пълната алегория на националната ни народопсихология. С божественният си артистичен талант Стоянка обединява българщината както ни обединява обичта и признателността към Баба Тонка Обретенова, Фани Попова - Мутафова, Ванга, Раковски и Левски - само част от символиката на една България. Бог да Ви благослави , Стоянка Мутафова!