ДАНС изгони опасен за националната ни сигурност турски гражданин

OFFNews Последна промяна на 17 март 2017 в 11:35 5594 4

Снимка security.bg

Вътрешното министерство е съдействало на ДАНС за принудителното изгонване на турски гражданин, който е бил заплаха за националната ни сигурност, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На турския гражданин му е било отнето правото на пребиваване в България и му е било забранено да влиза в страната за срок от 5 години.

Към момента не се знае самоличността на лицето, както и не е ясно каква е причината турският гражданин да е бил обявен за заплаха за националната ни сигурност.

Темата коментира и главният прокурор Сотир Цацаров:

Няма изгонен, има турски гражданин от ДАНС, спрямо когото е приложен законът. Причината е защита на националната сигурност. Известно ми е всичко, което е осъществено от службите на ДАНС, осъществено е в пълна координация и с нас.

Цацаров изтъкна двусмислено причините за действията на ДАНС:

Мисля, че по същия начин следва да бъде постъпвано по отношение на всички други лица, които по същия начин действат в тази обстановка. Не става дума за предизборна обстановка или влияние и политически стремежи. Става дума за националната сигурност на страната. Не за бежанците, става дума за действия срещу националната сигурност, за действия срещу териториална цялост на страната и всичко друго

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

73928

2

El Commandante

17.03 2017 в 14:18

Искрено се надявам тея в ДАНС да са в час, че масовия българаки гражданин, съдейки по коментарите тук, е такъв неистов тутманик, че няма да разпознае ислямска заплаха даже да му завреш полумесец в задника и да въртиш.....