Да помогнем на Димитър от Пловдив да живее

OFFNews 04 април 2021 в 15:57 7228 0

Димитър Друмев е само на 28 г. от Пловдив. През септември 2018 г. чува диагнозата хронична миелоидна левкемия. Започва веднага лечение с тирозин киназни инхибитори, които контролират заболяването, но не постигат желания ефект. През януари т.г. Димитър започна да изпитва нетърпими болки в главата, придружени с отпадналост и гадене.

Посети редица невролози в София, както и спешния кабинет в Токуда и от всички лекари поставената диагноза беше "тензионно главоболие". Следват 3 мъчителни седмици лечение за "тензионно главоболие", разбира се, без резултат. Докато не се озова отново в болница Токуда, където след редица изследвания се оказва, че Димитър е с бластна криза на левкемията.

Спешно е изпратен във Варна за лечение, където е и в момента, и провежда втория си курс на химиотерапия. Следваща стъпка от лечението е трансплантация на стволови клетки в Германия. Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури до момента възлизат на около 400 000 евро - сума, която е непосилна за него и неговите близки без вашата подкрепа.

Първоначалната вноска, за да бъде приет в Германия е 207 000 евро и трябва да бъде изпратена в най-кратък срок, за да може да постъпи там веднага след химиотерапията в България. Както може би разбирате, нямаме много време.

Затова ние, неговите близки и приятели, се обръщаме към всички вас с молбата да ни помогнете да съберем необходимата сума за лечението на нашия скъп приятел. Димитър е страхотен човек, изпълнен с мечти и огромно желание да пребори болестта за да се върне отново към нормалния начин на живот. Нека му дадем този шанс!

IBAN: BG35STSA93000027867463
Титуляр: Димитър Крумов Друмев
BIC: STSABGSF
Адрес: Пловдив

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови