Част от столичен булевард се наводни при дъждовете след ремонт (снимки)

OFFNews Последна промяна на 26 септември 2015 в 12:14 8457 11

Едно от пътните платна на бул. "Ген. Скобелев" при кръстовището с бул. "Витоша" в София се наводни след вчерашните дъждове, съгнализира читател на OFFNews.

Снимките са направени около 22 часа снощи. Той обясни, че водата е стигала до глезените му. Именно в този участък наскоро приключиха ремонтни дейности, подчертава читателят ни.

Ремонтиран беше бул. "Витоша" и това беше причина движението по трамвайните линии № 7 и №1, беше забранено и минаването на автомобили. 

Читателят ни обясни, че и трамвайните релиси в този участък са били изцяло под водата. Той алармира, че много от тротоарите в този район все още са без плочки и на пешеходците се налага да ходят по пясък и прах.

"Преди ремонта на това място никога не се е събирала толкова много вода. Възможно е това да се е случило заради запушване на шахти, причинено от ремонтните дейности. Но не е трябва ли работниците да почистят след себе си?", обясни нашият читател.

Припомняме, че преди месец ремонтиран участък на Цариградско се наводни от дъждовете

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.09 2015 в 15:53

Очевидно гостите на столицата не знаят, че мястото, където е локвата, го ремонтираха преди 2-3 години. Ремонта на бул. Витоша от тази година си е съвсем отделен и няма нищо общо с локвата.

27.09 2015 в 16:09

супер си е локвата, имах работа в петък надвечер и това беше единственото място, където можеше да се спре. е преди това изсипах жената и детето, но все пак си беше добре. иначе постоянно има паркирали автомобили с мигащи светлинки и забравящи, че е някакъв вид платена зона за паркиране.

27.09 2015 в 15:46

Гласувайте за Фандъкова.
Миков лично задушва дупките.
Фандъкова не краде. Но оставя другите да правят това.
Гласувайте за ГЕРБ и Фандъкова.
Те знаят как дс крадат.

26.09 2015 в 22:06

Причината е че върху шахтите се изсипваше асфалт по най-непредпазливия начин, докато нанасяха последния асфалтов слой. Минавам всеки ден през този учасък и ми направи впечатление, че работниците изобщо не си дават зор да предпазват дупките на шахтите от камъчетата асфалт докато асфалтират... Надявах се, че след това ще почистят шахтите - уви, резултатът от тази немарливост е ясен.

26.09 2015 в 19:43

Типично по герберстки- да резнем лента пред камерата, те хората ще се оправят въпреки общината.
Оставка тикво.

26.09 2015 в 18:41

Поредна издънка с некачествен ремонт. Кметицата с два мандата и още не може да се справи с елементарно качество. Ремонтите в последно време са излагация. Лошото качество говори че се прибират парите в нечии джобове, а не се инвестира в качествения контрол и работа. Не са виновни работниците, те правят каквото им се каже отгоре и щом не ги карат да се стараят значи рибата се е вмирисала от към главата.

26.09 2015 в 15:45

Така ще е ! Щом винаги избираме най-малкото зло, щом се примиряваме с корупцията в името нещо да се върши там и нали така е по-добре от преди, щом това ни устройва нямаме право да се оплакваме. Докато обществото не узрее за нулева търпимост към корупцията нещата няма да се променят.

26.09 2015 в 13:49

абе дреме ти - важното е, че те градят ...

26.09 2015 в 13:27

Лекар, че е мъка, мъчно ми е, така е. Че е мизерия, тя е около нас. Че съм комплексиран.... вече е така. Когато след час-два приятен разговор с някой чужденец, спомена , че съм българин..... и видя реакцията по лицето му.... това ме комплексира. Е, има "лек" за последното, да си сложа "официалния" анцунг и да си свиркам, ама още не съм си го купил. А ти може би ще ми препоръчаш откъде да си го купя...

26.09 2015 в 13:14

харесвам авторите на подобни послания! толкова мъка, комплекси, мизерия...а никът е точен...