BTL-6000 Lymphastim - съюзникът на дамите срещу целулита

OFFNews 21 юни 2017 в 10:01 2345 0

Какви са най-новите процедури, на които се подлагат дамите, за да се отърват от целулита и да изваят красиво тяло за плажа?

Лимфният дренаж е много ефективно средство за детокс на целия организъм и за постигане на желаната фигура. Безболезнени и неизискващи никакви усилия от страна на пациента, терапиите с BTL-6000 Lymphastim помагат на организма бързо да изхвърли токсините и да се справи с излишните мазнини.

Никой не разполага с магическа пръчица, каква е тайната на красивата фигура?

Д-р Катя Паскова, водещ и уважаван дерматолог, която от години помага на дамите да се влюбват в телата си, разкрива своя съюзник в борбата с несъвършенствата. Д-р Паскова използва в практиката си модерната медицинска техника на БТЛ Индъстрийз и апарата за лимфен дренаж BTL-6000 Lymphastim.

Как въздейства на организма лимфният дренаж?

Лимфният дренаж оказва благотворно въздействие върху меките тъкани на човешкото тяло. Излишните течности излизат от тялото, а това се отразява положително на цялостното състояние на организма и имунната система. Терапиите с Lymphastim на БТЛ Индъстрийз са релаксиращи, като не изискват някаква специална подготовка от страна на пациента. Прилагат се в легнало състояние, като на краката, ръцете и ханша се поставят специални маншети, които се пълнят с въздух под налягане. Този въздух под налягане кара лимфния поток да се задвижи. Така излишната течност се изтласква от тялото. 

Всички знаем, че целулитът се появява по кожата в резултат от неспособността на организма да разгради натрупаните мазнини и задържането на вода. Лимфният дренаж по естествен път спомага отстраняването на целулита и токсичните вещества в организма. Специалистите препоръчват поне 10 процедури за добър резултат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови