Божков: Вече няма да подавам сигнали до прокуратурата. Подавам ги там, където трябва

OFFNews 31 юли 2020 в 10:28 10209 0

Васил Божков

В нов видеозапис от тази сутрин бизнесменът Васил Божков обяви, че вече няма да изпраща сигнали до българската прокуратура, защото след всеки такъв следвало единствено арестуване на нови хора и запушване устата на свидетелите.

В началото на видеото глас зад кадър пита на английски "мистър Божков" кога ще публикува разобличаващи записи за български политици и хора с власт. 

Следва отговор на Васил Божков на български. Той обяснява, че иска да попита хората виждат ли смисъл от още компромати. "По-добре да седят на места, където има нужда от тях и където ще помогнат да влязат тези хора в затвора", казва той.

"Всеки нов сигнал значи арестуване на нови 30-40 души, запушване устата на нови свидетели. Обезсилване на сигналите. Не се прави така, не се дават публично сигнали. Ако искаме да бъдат в затвора, сигналите трябва да бъдат дадени там, където трябва", добавя той. Божков не уточнява къде е мястото, на което според него трябва да се подават сигнали и записи. Записът завършва със заявката, че ще има продължение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови