Босия не се страхува да го съдят, имал доказателства

OFFNews 23 август 2018 в 10:21 3043 0

Николай Колев- Босия обяви, че не се притеснява от намеренията на бившия шеф на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" Дамян Войновски да го съди.

Босия гласува от 65 дни гладува с искане за оставка на транспортния министър Ивайло Московски и за разпискане на парламента заради злоупотреби при получаването на шофьорски книжки.

Бившият шеф на ДАИ Дамян Войновски обяви, че възнамерява да съди Босия по време на едно от заседанията на временната комисия, която беше създадена в Народното събрание, за да разгледа сигналите и доказателствата на протестиращия. 

"В момента, в който бъда даден на съд, тези документи, които ги имам неофициално аз чрез съда ще ги официализирам. И те ще станат доказателствен материал. Той си забива автогол", каза още протестиращият.

"Всеки ден избиването на българите продължава, докато се търпи тоя министър и това министерство в тоя му вид. Техните съучаствници в избиването се нарича български парламент, който шикалкави и отказва да отстрани от пост министър Московски", добави той.

Пред дома на Босия вече денонощно има линейка на Правителствена болница. Обяснява, че през по-голямата част от времето лежи. "Все пак съм учудващо добре. Разбира се, част от показателите ми са доста ниски. Мен това не ме смущава, тъй като аз предварително съм бил наясно какво и как ще се случи и какво ще стане.

Той отрече и  обвиненията, че се храни тайно. „Глупости пишат. Аз съм свикнал на тези неща. Мен това дълбоко не ме интересува, защото аз знам пропагандата и на БКП, и на Мафията. Знам как работи”, посочи Босия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!