Болница на открито по Epic Drama

OFFNews 29 ноември 2018 в 00:28 5083 0

Снимка Beta Film

Новият драматичен канал Epic Drama "Болница на открито" пренася зрителите в края на 18-ти век - в исторически момент, разтърсен от икономическа криза и либералните ценности на френската революция. Олаля, селска девойка, спасява ранен мъж в гората. 

Мъжът е Даниел, бъдещ хирург в Кралската болница и син на важен благородник в града. Докато Даниел се възстановява от раните си в къщата на Олаля, двамата се влюбват безнадеждно и Олаля решава да го последва в Сантяго, мечтаейки да стане медицинска сестра в Кралската болница.

Това слага начало на серия от убийства и Даниел разкрива тъмните сделки на своя баща. Всичко това, заедно с политическите и икономически конфликти на Иберийския полуостров от онова време, кара Олаля и Даниел да се разделят.
Историята комбинира любов, мистерия и мелодрама и отделя важно място на развитието на медицината и на историческия контекст.

Сериалът получи признание на номинациите за Наградите "Мастър Матео" през 2016 г. в категории "Най-добра режисура", "Най-добър актьор" (Антонио Дюран), "Най-добра актриса" (Сузана Данс), "Най-добра актриса в поддържаща роля" (Тамара Каноса) и "Най-добър сценарий".


Болница на открито можете да гледате всеки делничен ден от понеделник, 3 декември. В ролите са Мариня Сампедро, Педро Фререйро, Антонио Дюран, Педро Алфонсо, Сузана Данс, Мария Васкес, Соня Кастело, Нереа Барос, Виктор Дупла.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема на Epic Drama преди година бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон от 1 октомври участва и Лив Тайлър, както и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“ по бестселъра на Джеси Бъртън, издаден и у нас, а през лятото - всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата в 13 части „Беоулф: Завръщане у дома“, а на 18 октомври 2018 г. дебютира култовият „Вавилон в Берлин“ (Babylon Berlin). 26 ноември е премиерната дата на ТВ събитието на годината – „Подводницата“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews