Бойко и Орешарски заедно на рождения ден на "Подкрепа"

Симона Костадинова 10 февруари 2014 в 12:55 2038 6

Бившият и настоящият премиер Бойко Борисов и Пламен Орешарски отпразнуваха заедно рождения ден на "Подкрепа".

Върлите политически опоненти, настоящият и бивш премиер Пламен Орешарски и Бойко Борисов отпразнуваха заедно рождения ден на "Подкрепа".

"Боко Тиквата и Орешарски са тук и обядват", информира ни един от полицаите, охраняващите района около централата на "Подкрепа" на пл. "Гарибалди" в София. Три патрулки пък пазеха, паркирани встрани от централата, на ул. "Денкоглу". Пред централата бяха и трима лични охранители.

Няколко минути по-късно самият Орешарски, който бързо влезе в автомобила си, плътно ограден от бодигардове. На коктейла, за който не споменаха от правителствената пресслужба в прессъобщенията си за работата на премиера, Орешарски е отпразнувал 25-ата годишнина в компанията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, научи OFFNews от свои източници.

Лидерът на левицата Сергей Станишев не е бил поканен, изрично подчертаха източниците ни.

Коктейлът обаче е събрал политици от всички партии. От БСП например били бившият здравен министър Евгений Желев и Петър Курумбашев, към когото имало специално отношение, защото майка му била "запалена подкрепаджийка", по думите на източника ни.

Там били много министри, сред които Хасан Адемов и предшественика му на поста социален министър в служебния кабинет Деяна Костадинова.

ДПС било представено с Йордан Цонев.

Лидерите на Реформаторския блок Радан Кънев и Меглена Кунева също се присъединили, но чак след като Борисов и Орешарси си отишли.

На празненството бил дори проф. Юлиан Вучков.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови