Близките на изчезналите поляци ги търсят чрез Facebook

Ивайло Анев Последна промяна на 15 септември 2014 в 20:06 2962 2

Повече от седмица няма следа от двамата младежи, които изчезнаха в курорта "Златни пясъци". Близки и приятели на Йоанна Станик и Максимилиан Марек подеха кампания в социалните мрежи, съобщи bTV.

По случая действат и българските власти, но за момента следа от двамата няма. Сред разследваните версии е и удавяне при нощно къпане.

Повече от седмица няма следа от двамата младежи, които изчезнаха в курорта "Златни пясъци". Близки и приятели на Йоанна Станик и Максимилиан Марек подеха кампания в социалните мрежи.

По случая действат и българските власти, но за момента следа от двамата няма. Сред разследваните версии е и удавяне при нощно къпане.

22-годишната Йонна и 25-годишния Максимилиан се забавляват в Златни пясъци заедно с шумна група приятели. Без да предупредят някого, те напускат заведението безследно. За последно са видени в 2 часа сутринта на 6-ти срещу 7 септември.

„Никога не съм си представял, че подобно нещо ще ме сполети”, казва бащата на Йоана Славомир Станик. „Всякакви мисли ми минават през главата - че е отвлечена, че е похитена, че е загинала, много е тежко”, допълва майката Гражина.

„Не мога да си представя какво може да се е случило. Моят син никога не е имал проблеми и не се е замесвал в скандали.

Никога не се е държал безотговорно, той е много отговорно момче”, категорична е Анна Марек, майка на изчезналия Максимилиан.

Приятелите на Максимилиан и Йоанна вече са в родината си, но те не носят със себе си нито добри, нито лоши вести. Информация за младежите няма.

Във Фейсбук и други социални мрежи върви кампания с молба за помощ, ако някой е видял или чул нещо за двамата.

Ако някой има информация за изчезналите може да се обади на телефон 112.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.09 2014 в 22:45

Браво, поне си сменихте заглавието.

15.09 2014 в 20:39

... търсят ЗА тях ... ?????

Абе кой ви дава да пишете по обществените медии бе, кой търси ЗА нещо на български.

Не ни стига цялата неразбория в държавата, ами дразните хората с такива драстично неграмотни заглавия
е@ах ви и журналистите!