БГ фирми канят на работа у нас емигранти във Великобритания

OFFNews Последна промяна на 07 март 2014 в 15:12 1624 3

Тази събота и неделя в Лондон и Единбург българите, учещи или работещи във Великобритания, ще могат да се срещнат с български работодатели на кариерното изложение BG Careers UK.

Срещите ще се проветат в българското посолство в Лондон и в Университета в Единбург. Там на емигрантите ще бъдат представени възможностите за реализация обратно в родината.

Инициативата се организира за втора поредна година от обществата на български студенти в престижни английски университети, съвместно с неправителствените организации „Тук-Там“ и „Обединени идеи за България“.

Тазгодишните изложители са 17 български и международни компании, както и неправителствени организации. За събитието са регистирали над 300 души.

Освен изложбена част, участниците ще имат възможност да присъстват на фирмени презентации и работилници, както и на специален кариерен семинар за подготовка за интервю и кандидатстване за работа с Uni2Pro и Ели Лефтерова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.03 2014 в 17:20

Като пуснеш фирмите през Гооглето, излизат само моника, станишева и някоя си Йосифова... Тия не ги знам кои са...

07.03 2014 в 17:12

А фирмите кои са?

07.03 2014 в 15:28

..."Средствата на Програмата, които възлизат на 11 790 000 евро"...


Друг цитат от сайта на организацията "Тука има - тука нема":

..."Финансовият механизъм на ЕИП има за цел да допринесе за намаляване на икономическите и социалните различия в рамките на Европейското икономическо пространство, както и да задълбочи двустранните отношения между страните донори – Норвегия, Исландия и Лихтенщайн"...

Майко мила, пропуснали са Монако, Сан Марино и Ватиканата...