Без вода заради ремонти на 4 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 24 юли 2018 в 05:16 1708 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. 185 въвъ вилна зона „Американски колеж“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на вилна зона „Американски колеж“.  

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Иван Колев“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Околовръстен път“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Минзухар“, ул. „Пролетна“ от ул. „ Заградена поляна“ до ул. „Борова гора“, ул . „Заградена поляна“ от ул. „ Пролетна“ до ул. „ Васил Левски“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 518 в кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. 518 от ул. 513 до ул. 514. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови