Без вода в Железница и части от Гео Милев

OFFNews 17 май 2024 в 06:21 1597 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Гео Милев“ и с. Железница днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-ремонтни дейности по ул. „Николай Коперник“ и ул. „Елисавета Багряна“ в „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Гео Милев“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Николай Коперник“ и на ул. „Елисавета Багряна“ от ул. „Христо Максимов“ до ул. „Гео Милев“.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на резервоар „Железница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на с. Железница.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Богословът доц. д-р Константин Нушев в студиото на OFFNews