Без вода в центъра на София, на сухо и във вилна зона "Шумако"

OFFNews 15 май 2015 в 07:42 2920 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Даскал Манол“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа по ул. „Райко Жинзифов“ от бул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Даскал Манол“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Райко Жинзифов“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чаталджа”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по ул. „Чаталджа“ от ул. „Малкара“ до ул. „Злетово“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Чаталджа“ №64.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски", с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на ул. „Васил Левски“, ул. „Морава“, ул. „Здравец“, ул. „Черковна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Черковна“ до 115 ОУ.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“, вилна зона „Шумака“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на вилна зона „Шумака“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!