Без вода в Надежда 1 и 3 и на още няколко места в столицата

OFFNews 16 април 2024 в 06:10 1968 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на спирателен кран по ул. „Бели Дунав“ в ж.к. „Надежда“ 3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ж.к. „Надежда“ 1, ж.к. „Надежда“ 3 и ж.к. „Връбница“ 1. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цар Иван Асен II“ в с. Кокаляне налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района между ул. „Искър“, ул. „Цар Иван Асен II“, ул. „Йованец“ и ул. „Самоковско шосе“, м. Дебело гуно и м. Михово блато. 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Смреката“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на с. Герман и в.з. Терасите.

Строително-монтажни работи по ул. „Веселин Ханчев“ в СПЗ „Модерно предградие“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Веселин Ханчев“, ул. „Георги Караславов“, ул. „Обелско шосе“ и ул. „Ефрем Каранфилов“, ул. „Анри Нестле“ №7 и №9, ул. „Тончо Жечев“ №13.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков