Без вода в кв. Хладилника и с. Световрачене

OFFNews 09 ноември 2022 в 02:00 714 0

Без вода ще останат адреси в кв. Хладилника и в с. Световрачене на 9 ноември.

Снимка Архив

Без вода ще останат адреси в кв. Хладилника и в с. Световрачене на 9 ноември.

Без вода ще останат адреси в столичния кв. Хладилника, както и в село Световрачене днес, 9 ноември, предупреждава "Софийска вода".

Монтаж на ул. "Кишинев" в "Хладилника" ще наложи спиране на водата от 9:30 до 21:30 ч на ул. „Кишинев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Банат“, бул. „Черни връх“ от бул. „Никола Й. Вапцаров“ до ул. „Хенрик Ибсен“. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Кишинев“ с ул. „Рилски езера“.

Монтаж на редуктор за налягане на ПС Локорско ще наложи спиране на водата от 10 до 22 ч в с. Световрачене - на ул. „Синчец" от ул. „Околовръстен път " до ул. „Железопътна" и на ул. „Пунга". Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на улиците "Синчец" и "Пунга".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови