Без вода в Горубляне и Зона Б-19 в София днес

OFFNews Последна промяна на 02 юли 2020 в 05:52 949 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес заради планирани дейности.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в бл. 11-12 в жк. „Зона Б-19“ се налага спиране на водата от 10 до 19 ч в бл. 11-12. Ако работите продължат над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска пред бл. 11-12.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водата от 9:30 до 16:30 ч на ул. „Цветна градина“. Ако работите продължат над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на кръстовището между улиците "Цветна градина" и "Освобождение".

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” АД на тел. 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X