Без вода в части пет района в София

OFFNews Последна промяна на 28 ноември 2017 в 06:45 1910 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев“, жк. „Левски“ Г, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Поп Грую“, ул. „Могилите“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“ , кв. „Подуене“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа по ул. „Буная“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“, с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“; ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“; ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Руселия“ вилна зона „Косанин дол“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на „Руселия“ , ул. „Зима“, ул. „Ранилист“, ул. „Върбинка“, ул. „Петров кръст“, ул. „Мекиш“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Заради аварийна подмяна на уличен водопровод на ул. „Свети Спас“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Свети Спас“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови