Без вода в части от Железница и Горна баня

OFFNews 13 февруари 2024 в 05:12 452 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Железница и в.з. „Горна баня“, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран по ул. „Урвич“ м Железница се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа в района между ул. „Урвич“ ул. „Ведена“, ул. „Стамболова река“ и ул. „Здравец“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел по ул. „Обзор“ във в.з. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 21:00 часа на 13 февруари до 06:30 часа на 14 февруари на ул. „Ехо“, ул. „Поглед“, ул. 739, ул. 747, ул. „Дон“, ул. „Планиница“, ул. „Нестинарка“ и ул. „Пладнище“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови